ULTIMATUM AAN BERNHARD WELTEN

VERBIJSTERENDE VERKLARING OVER SHOOT OUT VAN ADVOCAAT VAN DIEGO M. ROB MEERMAN VAN KORVER EN VAN ESSEN * KILLER COP MOORDT, LIEGT EN BEDRIEGT ONDER DEKKING VAN KORPSCHEF BERNHARD WELTEN

Bernhard Welten, u laat journalisten intimideren, terroriseren en onrechtmatig arresteren uitsluitend en alleen om de belangen te verdedigen van een groep criminele pedofielen. U houdt criminele agenten en zelfs agenten-moordenaars de hand boven het hoofd totdat frauduleuze rapporten -geheel ‘onafhankelijk’, uiteraard- van de Rijksrecherche deze dienders ‘vrijpleiten’. U bent daarenboven te laf om een brief die ik over deze zaken aan u richt persoonlijk te ondertekenen. U krijgt van mij drie weken om:

1. De politie zelf de werkelijke gang van zaken tijdens het 14-mei schietincident naar buiten te laten brengen.

2. Excuses te maken voor de volledig onterechte en bizarre intimidaties aan mijn adres.

3. Ambtshalve aangifte te doen tegen de criminele agent van bureau Prinsengracht die op onze camera Justitie aanbiedt een zaak tegen mij te construeren. Gezien hetgeen is voorgevallen tussen de politie en mij ligt het niet meer op mijn weg deze aangifte te doen, nog los van het feit dat een aangifte van mij ogenblikkelijk door het OM in de prullenbak zal worden gedeponeerd.

Blijft u in gebreke behoud ik mij alle rechten voor.

Print Friendly, PDF & Email
Share