REACTIE OP VRIJLAND-COUP EIND MIDDAG

EXTRA: MICHA GING GISTEREN OOK LANGS BIJ MAUD OORTWIJN IN AMSTERDAM * ZE IS VOLGENS EEN MEDE-BEWOONSTER AL WEKEN NIET MEER GEZIEN * ‘DE POLITIE WEET ERVAN’ * IS ER IETS ERNSTIGS GEBEURD MET MAUD?

MARTIN VRIJLAND LIJKT NU GEHEEL EN AL TE ZIJN GEOBSEDEERD DOOR MICHA KAT * ONTWIKKELINGEN ZORGELIJK OMDAT ER NU OOK BEDREIGINGEN TEGEN MIJ WORDEN TOEGELATEN OP ZIJN SITE

vrijlandMicha moet even wat langer nadenken over zijn reactie op de ontluisterende ontwikkelingen rond Martin ‘geheime camera’ Vrijland omdat de zaak nu echt de verkeerde kant op lijkt te gaan. Martin raakt geobsedeerd en ik vind dat gevaarlijk. Met ‘gewone’ kritiek op mij en mijn werk heeft wat op zijn site verschijnt in elk geval niets meer te maken. Op mijn verzoek oproepen tot geweld op zijn site tegen mij te verwijderen reageert hij niet. Ja, ik ben toch van mijn stuk gebracht door dit optreden van iemand die ik maandag nog zag als een van mijn beste vrienden en medestrijders. Vanaf dinsdag verbrak Martin onverwacht en eenzijdig elk contact. Het voelt alsof je vrouw enorm is vreemdgegaan.

Print Friendly, PDF & Email
Share