PROF. TISSEN MET DE DOOD BEDREIGD

Afgelopen dinsdagavond was ik aan het werk toen mijn vaste telefoon ging. Die heb ik nog. Een brute, maar uiteraard anonieme stem dreigde mij te zullen vermoorden. Het zou met mij en mijn daden snel afgelopen zijn.

RAAR HE? DE ENIGE EURO-KRITISCHE PROFESSOR MET DE DOOD BEDREIGD EN NU ZWIJGEN ALLE MEDIA?
EURO-MAFIA IN PANIEK DREIGT KRITISCHE PROFESSOR TE VERMOORDEN * WAAR JAN VLUG MET NEP-AANGIFTES JUSTITIE DIRECT IN ACTIE KRIJGT, LAAT DE ZWARTE MAFIA DE DOODSBEDREIGER VAN TISSEN MET RUST TOTDAT DE PROFESSOR WORDT AFGESLACHT * TISSEN ONTVING AL EERDER BEDREIGINGEN * ER ZIJN NU TWEE SOORTEN BURGERS VOOR JUSTITIE: ZIJ DIE GRATIS KUNNEN BESCHIKKEN OVER DE DIENSTEN VAN JUSTITIE ALS ZIJN ZOGENAAMD WORDEN ‘BEDREIGD” ZOALS JAN VLUG EN HANS SPEKMAN EN ZIJ DIE STAFFELOOS MET DE DOOD MOGEN WORDEN BEDREIGD ZOALS MICHA KAT EN RENE TISSEN * HENK KORVINUS VAN HET OM TE DEN HAAG WACHT RUSTIG TOT MICHA ZAL ZIJN VERMOORD DOOR ZIJN BEDREIGENDE VRIENDEN * INTUSSEN WORDT MICHA VERVOLGD VOOR ‘SMAAD’ EN ‘DOOSBEDREIGINGEN’ * BINNENKORT OP DEZE SITE: DE AANGIFTE TEGEN JAN VLUG

Print Friendly, PDF & Email
Share