Nujij.nl toont ware pro Demmink aard

Ingezonden door Onrecht2011

Ik wil graag een bericht in sturen:

Redactie Site Nujij.nl toont ware aard

De redactie van Nujij heeft haar ware aard getoond. In mijn reacties op de verhalen over Joris Demmink, werd ik stelselmatig belachelijk gemaakt door een groep Pro-Demmink Trollen. Mn. Nicknames 151, Whatever notice, Klukx, Klootviool, Rinze 161, Qui Sas, Kees Boer, Gekim, Johann en Judge 50 maken zich hier aan schuldig.

Ook heb ik ontdekt dat er een 24-uurs dekking is bij de Nujij-Demmink trollen. Ongeacht op wel moment v an de dag je reacties plaatst, kom je er dag en nacht Demmink verdedigers tegen. Dit maakt duidelijk dat er een structuur is om de waarheid belachelijk te maken en onder het Tapijt te schuiven.

Naar aaneiding van mijn reacties, die op geen enkele manier de Anti-Complot-Papegaaien, Qua taalgebruik, overstegen hebben ze mij een Ban gegeven. Herhaaldelijk heb ik de redactie gevraagd om opheldering; waarom de ene (Demmink-criticus) wel verwijderd en de ander (Pro-Demmink) niet een ban krijgt, wenst de redactie niet te reageren.

Ze hebben 12 keer de gelegenheid gehad op weerwoord; ook werden, na mijn met feiten onderbouwde mails, niet beantwoord en werden de Pro-Demmink Trollen niet verwijderd / geband. Hierdoor is de betrouwbaarheid en onafhankelijkheid voldoende aangetoond. Eigenlijk is er een ding heel duidelijk geworden. Nujij past Censuur toe!

Mvg Onrecht2011

LEES OOK: Vader van eigenaar NU(jij).nl was hoofd concentratiekampen

Print Friendly, PDF & Email
Share