MICHA KAT EN HET PORTRET VAN BEATRIX

IN DE AANLOOP NAAR KONINGINNEDAG 2012 KRIJGT MICHA KAT VERWIJTEN VAN KONINGSGEZINDHEID, LEES HIERONDER HOE HET WERKELIJK ZIT MET HET PORTRET VAN BEATRIX BOVEN HET BUREAU VAN MICHA * COMING UP: EEN NIEUWE ‘FRISO-MOORD’, NU IN DELFT?

In de aanhoudende lastercampagne tegen mij -waarin ik geen andere keus heb dan me te verweren op basis van feiten zoals ik ook reeds eerder deed- is thans het ‘wapen’ in de hand van mijn kwelgeesten dat ik ‘heimelijk koningsgezind ben’ -en dus deel van de Bilderberg- en NWO-mafia, zwelgend in luxe in Azie- omdat ik een portret van Beatrix boven mijn bureau heb hangen in mijn Nederlandse appartement. Hieronder het verhaal achter deze ets waaruit direct de domheid en kwaadwillendheid blijkt van mijn kwelgeesten:

Het gaat hier om een portret van de Joodse Amsterdamse kunstenaar Sam Drukker. Toen Beatrix in 1980 koningin werd was een van de eerste dingen die ze deed een stuk of 20 kunstenaars de opdracht geven tot het maken van de staatsportretten die zouden komen te hangen in offciele gebouwen zoals rechtbanken. Alle portretten van alle kunstenaars werden goedgekeurd, behalve het portret van Drukker dat boven mijn bureau hangt! Beatrix vond het niet flatteus genoeg. Nog nooit eerder in de geschiedenis van ons koningshuis is een staatsportret afgekeurd. Toen ik ergens in het begin van de jaren ’90 bij Drukker in zijn atelier was, zag ik een serie van die portretten staan, afgedrukt in diverse kleuren. Hij vertelde me de geschiedenis ervan en ik dacht direct: daar moet ik er een van hebben! Het enige afgekeurde portret van Bilderberg Bea! Als iets mijn afkeuring van de monarchie kan uitbeelden, is het wel dat portret!


De 32-jarige studente medicijnen Wilma Bres werd in de zomer van 1989 vermoord in Delft. Net als bij Marianne Vaatstra weigerde de politie ook deze moord serieus te onderzoeken. Friso studeerde toen net een jaar in Delft. Rond de moord hangt een bizarre sfeer van perverse excessen, satanisme en drugs.

Intussen spannende ontwikkelingen in het dossier-Oranje. In de slipstream van de berichten over de mogelijke betrokkenheid van Johan Friso bij de moord op Marianne Vaatstra zijn we getipt over een andere huiveringwekkende cold case met een hoog ‘Friso-gehalte’: de moord op de Delftse studente Wilma Bres in de zomer van 1989. Ter inleiding presenteren we deze link van Peter R. de Vries en deze link -let vooral op de postings waarin ook namen worden genoemd! De politie deed en doet niets. Inmiddels is de moord verjaard.

Print Friendly, PDF & Email
Share