‘JEROEN MET POLITIE-BEGELEIDING BEGRAVEN’

DIEPE WALGING OVER OPZICHTIGE LEUGENS POLITIE EN INTIMIDATIE VAN GETUIGEN EN BETROKKENEN IN DE ZAAK VAN RUBEN EN JULIAN

Vandaag sprak ik een persoon B die dichter bij Jeroen staat en waar ik aan vroeg of Jeroen al was begraven. Hierop kreeg ik te horen dat hij onder politie begleiding was begraven en dat alleen zijn broers en zussen er bij waren. De vader en moeder mochten niet komen. Er is niet bekend gemaakt waar hij begraven is en wanneer. En er is aan zijn nabestaan per brief meegedeeld dat ze niet met verhalen naar buiten mogen treden. [bron met naam bekend bij redactie] Tevens meldt een poster op deze site dat hij de ‘wandelaar’ die de lijken zou hebben gevonden ergens op TV heeft gezien.

Gisteren heb ik via tv een kort interview gezien met de vinder. Het was een grote blonde man die samen met vriendin, (niet in beeld) de kinderen hebben gevonden. Ik viel er half in en als ik het goed heb begrepen waren ze daar aan het wandelen. Ze hebben echter direct de politie gebeld nadat de man even gekeken had en een vermoeden kreeg dat het hier om een lichaam ging. De vinder heeft het 2e lichaam niet gezien! (Ik weet niet meer op welke zender ik dit beeld heb gezien, helaas). Weet iemand daar meer van?

Print Friendly, PDF & Email
Share