GRAFFITI-ZAAK: GEEN GETUIGEN TOEGEWEZEN

RAADSHEREN ZEGGEN: ALLES STAAT OP DEZE WEBSITE DUS GEEN GETUIGEN NODIG * HIERMEE VERKLAREN ZE DEZE WEBSITE TOTAAL GELOOFWAARDIG EN GELIJKWAARDIG AAN HET HOREN VAN O.A. DEMMINK EN WELLINK ZELF * ZAAK AANGEHOUDEN VOOR ONBEPAALDE TIJD

BREAKING: ER ONTSTAAT EEN NIEUW TYPE DELICT, DE AANVAL OP GEBOUWEN VAN JUSTITIE * AANVALLEN NU IN AMSTERDAM (DE GRANAATANVAL), DEN HAAG (DE GRAFFITI-AANVAL) EN ASSEN (DE VERF-AANVAL)

Hier volgt het verslag van onze waarnemer die vanochtend aanwezig was bij het voorlezen van de uitspraak van de regie-zitting in de graffiti-zaak [hier alle achtergronden] tegen Micha en Eric:

Goedemorgen Micha en Gerard,

Alle verzoeken zijn afgewezen en de zaak wordt voor onbepaalde tijd aangehouden. Voor het doel van de daden van Micha is er al genoeg beeldmateriaal via zijn filmpjes van Demmink, Wellink etc., dus dubbelop om ze weer te laten getuigen, Vd Plas werd niet gehoord, want iets van niet genoeg onderbouwing en het schaadt de verdediging niet. Bij een ander had advocaat onvoldoende gepersisteerd, van dat soort geneuzel. Kort gezegd via jouw site is genoeg materiaal om handen (klonk als een compliment).

Er zat een oude elite ambtenaar in de zaal, ik ken hem ergens van, want heb ook oeverloos geklaagd bij politie en hij liep na de uitspraak de personeelsingang in. Oude topambtenaren klussen overal bij in cietjes enzo. Het was op L1 en de rechter zag mij al zitten en groette vriendelijk. Binnen zei ik wie ik was, dat ik belanghebbende ben, om de hoek woon, vonnis aanhoor en dat weer doorgeef aan Micha en zijn advocaat.

Rechter was bloednerveus, duidelijk dat die man in de zaal het zwaard vasthield. Rechter vroeg mij of ik het hele vonnis wilde horen en ik antwoordde dat het aan hem is, dus zenuwachtig ging hij toch alles voorlezen, zich verontschuldigen naar mij toe dat hij mij wellicht onderschatte dat ik niet alles zou onthouden. Ik kreeg de indruk dat ze niet hadden verwacht dat er iemand zou komen, ik weet niet hoe dat voorheen ging, maar zelf ben ik bij al mijn uitspraken geweest.

Toen ik wegging bedankte en groette ik iedereen, alleen de rechter maakte contact, de rest wilde het liefst van de aardbodem verdwijnen. Nonverbale communicatie is 95% van de communicatie.

Beneden wist men niet van de zaak, bij de Cbalie kwam iemand naar mij toe, die mij vaker ziet, want ook daar kwamen ze er niet uit. Zitting van Micha was verstopt en voor een andere zitting geplaatst. Er kwam ook nog een andere hele hoge piet kijken bij L1 en toen ik bijna een half uur gewacht had ging ik maar voor de deur staan en toen kwam de bode eindelijk.

Micha, vonnis is via je advocaat op te vragen en die zou ik online zetten en het zal mij niets verbazen als je hier nooit meer iets van hoort…

In mijn beleving weer een kleine overwinning, gewoon die entourage al en hoe dat ging.
Micha, ga zo door, ze lezen je site!! Hou je verf en belminuten in je pocket. Social media is goedkoper en effectiever.

Tot de volgende keer.

Groeten,
Quirine

Print Friendly, PDF & Email
Share