EEN SCHOLIER DIE HET SNAPT

STEM DIT ARTIKEL OMHOOG OP NUJIJ.NL (KLIK HIER)

Ingezonden door een scholier

Na een tijdje nagedacht te hebben over het sturen van een mailtje naar “uw site” werd met de laatste berichten op de site helder dat ik het toch wil proberen om u iets aan te reiken.

De kern van mijn verhaal.. Ik heb mijn zoektocht naar mijn waarheid vertaald in een lange film die ik (met beperkte tijd, middelen en kennis) vertaald heb naar het Nederlands (ondertiteling) en vervolgens heb ik ook een Engelse versie gemaakt. Ik weet, het is kwalitatief niet perfect door de zeer grote investering van tijd maar het gaat uiteindelijk om de inhoudelijke boodschap. Ik denk dat de film inhoudelijk zeker iets toe kan voegen in persoonlijke zoektochten naar de waarheid.

Naja.. in ieder geval wil ik u vragen eens naar mijn film te kijken en misschien of wellicht kunt u er iets mee. Buiten de film heb ik een VERSLAG en een ARTIKEL geschreven. Het artikel is eigenlijk een beknopte samenvatting van het verslag dat totaal onderbouwd is met feiten. Het verslag & artikel gaan niet zo diep als de film en refereren vooral aan dat wat er politiek en economisch gaande is en de grote consequenties die hier uit voort zullen vloeien. Schokkend voor me was dat ik tijdens mijn minor “Toekomstgerichte bedrijfsstrategie” die ik in deeltijd volg, tot de conclusie kwam dat de leerkrachten en (Drs) markteconomen totaal niet weten wat er in de wereld gaande is. Sterker nog, ze weigerden me aan te horen.

Kijk er aub naar en ik hoop dat u er iets van kan gebruiken. Succes met alles!

NAMENS HET KLOL TEAM BEDANKT VOOR DE INZENDING

Print Friendly, PDF & Email
Share