Brullen met Berlusconi en Bernhard

BREAKING: GEDEELTELIJKE OVERWINNING MICHA KAT CS. BIJ RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK

Waarom ook niet? Je kunt beter gierend van het lachen ten onder gaan kan kermend en schreeuwend, toch? Maar gaat dat ook gelden voor Bernhard Welten? De confrontatie tussen de vrije journalist Micha Kat en Demmink’s pedo-politie [backgrounds] lijkt naar een kookpunt te gaan. Lees hieronder een laatste poging van Kat de zaak te deescaleren na reeksen van provocaties, intimidaties en delicten van de kant van de PedoPo:

To:
[email protected]
Cc:
“gerard van der meer” , “T. Bruning” , “Jeroen de Jager” , “Bas Paternotte” , “Hans Vogel” , “folkert jensma” , “Arendo Joustra”

geachte heer, mevrouw,

Gaarne zou ik, zo mogelijk deze week nog, een gesprek hebben met de korpschef. Aanleiding zijn de aanhoudende intimidaties door het korps tegen mijn persoon die er duidelijk op zijn gericht mij het werk als journalist onmogelijk te maken.

Eerder schreef ik Welten hierover aan. Merkwaardig genoeg kreeg ik een brief terug niet van de korpschef, maar van de afdeling Juridische Zaken. Hiermee werd de facto erkend dat er een ‘conflict’ zou zijn tussen mij en het korps.

Op 6 juli werd ik opnieuw van mijn vrijheid beroofd op onrechtmatige gronden en uren vastgehouden. Hierbij werden mij feiten voor de voeten geworpen die honderd procent fictief zijn zoals dat ik ‘advocaten aanval’. Hiermee lijkt een dreigement van een agent van het bureau Prinsengracht dat wij op camera hebben vastgelegd -‘ik ga wel creatief tegen Kat’- reeds direct te worden bewaarheid.

De zaak is inmiddels dermate geescaleerd, dat ik de toekomst zeer somber tegemoet zie als er niet HEEL SNEL duidelijkheid komt over wat hier allemaal speelt. Ik heb mijn advocaat ge-cct alsmede enige bevriende media en de secretaris van mijn vakbond de NVJ. Rechtsmaatregelen tegen het korps op grond van de aanhoudende en onrechtmatige intimidaties behoren zeker tot de mogelijkheden. De genoemde brief van de afdeling Juridische Zaken laat op geen enkele wijze zien dat er binnen het korps enig besef is van de ernst van de situatie.

Hopend snel te vernemen, met groet,

Micha Kat

Print Friendly, PDF & Email
Share