BREAKING: MOET MICHA WEER DE CEL IN?

HET OM BESLUIT TOT EEN ‘BADR HARI-TJE’ BIJ MICHA KAT * VERDWIJNT UW HOOFDREDACTEUR WEER ACHTER DE TRALIES?

Verbijsterend: enige uren geleden meldden zich twee agenten met een brief van het OM. Op maandag 19 november om 09:30 uur dien ik mij te melden voor een ‘Raadkamerzitting’ (rechtbank Den Haag) waarin het OM gaat eisen dat ik weer achter de tralies beland. Het is vooralsnog een raadsel op welke wijze ik de ‘schorsingsvoorwaarden’ zou hebben overtreden. Echter, mijn advocaat meldde reeds eerder dat de arrestatie bij de afscheidsreceptie van Joris Demmink het OM munitie zou kunnen geven mij opnieuw achter de tralies te plaatsen. Een van de schorsingsvoorwaarden is immers dat ik geen delicten mag plegen of in aanraking mag komen met politie/justitie. Badr Hari werd opnieuw gearresteerd omdat hij zich had vertoond in een ‘horeca-gelegenheid’. Mensen: dit is een strijd tegen een satanisch monster dat we alleen samen kunnen winnen! Westenberg en Kalbfleisch hoeven niet de cel in maar de journalist die hen heeft exposed wordt stap voor stap kapot gemaakt! Komt allen naar de horror-rechtbank op 19 november!

Print Friendly, PDF & Email
Share