BREAKING: MICHA MAAKT DEBUUT IN POLITIEK

NU IS HET MOMENT DEZE SITE EXTRA TE STEUNEN, MAAK EEN BEDRAG OVER OP DE REKENING VAN DE STICHTING KLOKKENLUIDERONLINE

Van: Aad Seele
Onderwerp: Toespraak

Bericht inhoud:
Goedendag Micha Kat, het is kort dag, maar ze lengen al lekker, om u het volgende te vragen. Op 27 januari houden wij als Break the System een demonstratie op het Malieveld te Den Haag. Heeft u interesse om op ons podium de menigte tot te spreken. Is uw antwoord ja, wilt u dan contact op nemen via [email protected]; is uw antwoord neen dat hoeft u dat niet te doen. Met een oprecht vriendelijk groet namens Break the System, Aad Seele

Deze e-mail is verzonden vanuit het contactformulier op Klokkenluideronline http://www.klokkenluideronline.is

Ik zou graag een toespraak houden maar helaas kan ik Nederland niet in omdat ik dan door de Rutte-mafia wordt gearresteerd!! Maar als er iets te regelen is met een skype-verbinding houd ik me aanbevolen. Ook kan ik een YouTubje opnemen dat evt kan worden afgespeeld…. let me know!!!!!
groet en succes,
Micha

Print Friendly, PDF & Email
Share