BERICHTEN UIT DE BAJES (3)

STEM DIT ARTIKEL OMHOOG OP NUJIJ.NL (KLIK HIER)

GESPREK MET ‘GIFGASLEVERANCIER’ AAN SADDAM HOESSEIN * WEER CORRUPTE HAAGSE RECHTER VERVOLGD * ‘MOEDER ALLER KORT GEDINGEN’ NABIJ*

Door Micha Kat

“Dat is die man die gifgas heeft geleverd aan Saddam Hoessein”, fluisterde een mede-gedetineerde me toe, wijzend op een kleine, grijze man met een rond brilletje die aan zijn koffie nipte tijdens een bijeenkomst van de ‘humanist’ van de PI die wekelijks een ‘bezinningsbijeenkomst’ organiseert met koffie en gevulde koeken. Twee weken later, weer tijdens deze bijeenkomst – nu met het thema ‘spreken en zwijgen’ – sprak ik hem aan. “Hoe lang heb je nog te gaan?” vroeg ik. “Twee jaar” antwoordde hij. “Ik weet waar je voor zit” repliceerde ik terwijl ik de man die Frans heet aandachtig bestudeerde waarbij vooral zijn uiterlijk van zakenbankier cq. VVD-politicus in het oog sprong. Vroeger zou ik zo’n man hebben gemeden als de pest en de beelden voor ogen hebben gehad van die uitgemoorde Koerdische dorpen in Irak met gele kinderen zonder ledematen en met etterende wonden op hun gezichtjes. Maar nu, in de fase van mijn leven waarin ik me nu bevind en met de kennis van het geperverteerde en gecorrumpeerde justitieapparaat die ik nu heb, weet ik het niet.

Het zou zomaar kunnen dat deze man een klassieke ‘skapegoat’ is, een kleine krabbelaar die moest worden geofferd op het altaar van ons ‘moreel besef’ terwijl de ‘grote gifjongens’ van Shell, Basf, Monsanto, Dow en DSM hun dodelijke producten ongestraft naar Saddam konden sturen en hun zakken konden vullen. Precies zo als met die kindermisbruikers waar mensen als de ‘zwembad-pedo’ met veel trompetgeschal worden opgeborgen terwijl Joris Demmink rustig kan doorgaan. Geen enkele reden dus niet te gaan spreken met deze ‘gifgas-Frans’. Maar veel tijd werd ons niet gegund. “Ik zit vast wegens publicaties op internet over Justitie” zei ik, waarop Frans zei “net als Micha Kat dus”. “Ik ben Micha Kat” zei ik. Hij was aangenaam verrast. “Goed werk over Westenberg en Kalbfleisch” zei hij. “Nederland is een grote teringzooi”. Vervolgens begon hij over Baybasin. “Ik heb het met Baybasin over je gehad” zei hij. “Baybasin heeft hier lange tijd gezeten”. Hierop zei ik “Het zou best kunnen dat Baybasin nu al vrij is. Beatrix is vorige maand naar Turkije gegaan, onder meer om hierover te spreken”. Frans: “Dat zou kunnen. Maar dat zou Adèle van der Plas dan toch wel weten?”. Ik: “Tuurlijk, maar als hij door de achterdeur is vertrokken mag het natuurlijk nooit bekend worden”. We bevonden ons inmiddels in het grauwe trappenhuis op weg naar onze afdelingen, voor mij de F en voor Frans de H. “Ik zie je volgende week wel weer bij de humanist”. Nog twee jaar voor Frans. Hoe lang zou hij inmiddels zitten? Een jaar of vijf? En hoe zit dat ook alweer met die andere grote gifgas-man, die Melchers die ook nog zijn vrouw heeft vermoord? Het enige dat ik van hem weet is dat hij een soort fonds heeft opgericht ten dienste van ‘slachtoffers van de media’ of zo. Volgens mij heeft deze mega-miljonair nog geen dag gezeten. Is Frans de ‘zwembadpedo’ in gifgasland en Melchers de “Demmink”?

Ook bereikt ons het bericht dat een derde corrupte Haagse rechter, Henk de Graaf, inmiddels is ontmaskerd en wordt vervolgd. We noemden hem al in ons fameuze artikel over de ‘Haagse horror-gerechten’! Hoe geloofwaardig is een rechtbank waarvan inmiddels drie (ex)rechters waarvan twee vice-presidenten zelf voor de rechter staan? Nog sterker, hoe geloofwaardig is deze rechtbank bij het berechten van de journalist die aan de wieg heeft gestaan van diens ontmaskering als een crypto-criminele organisatie? We gaan dat binnenkort meemaken bij het KG dat voor deze rechtbank gevoerd gaat worden tegen Justitie met als eis mijn onmiddellijke in vrijheidsstelling. We houden u hiervan uiteraard op de hoogte en hopen dat jullie in groten getale komen opdraven, met camera’s.

Verzoek: Stuur artikelen op van Infowars.com en Zerohedge.com zodat ik alles kan bijhouden! En ook andere interessante prints van mijn eigen site zijn zeer welkom!!

Schrijf Micha: P.I. Haaglanden, Postbus 99, Postcode 2700 AB, Zoetermeer. T.A.V.: Micha Kat 5 april 1963

LEES OOK:

BERICHTEN UIT DE BAJES (1)

MICHA KAT HEEFT GELIJK

BERICHTEN UIT DE BAJES (2)

Print Friendly, PDF & Email
Share