Als ik dood word gevonden…

The final countdown. Dit weekeind is de wereld definitief in de greep geraakt van de reeds lang voorspelde opstand tegen de NWO- Pedo- Bilderberg- Oranje- Demmink- en Wellink-mafia. Alles kan nu gebeuren. Het enige dat ik mijn lezers en medestrijders thans wil meegeven is dat ik nooit zelfmoord zal plegen. Ik herhaal:

ik ga geen zelfmoord plegen. Demmink, Bilderberg en ook Beatrix die thans kermend van angst over wat er gaat komen haar laatste ski-vakantie als staatshoofd meemaakt, zullen keihard terugslaan en talloze slachtoffers maken voordat ze definitief zullen zijn afgezet en weggejaagd, natuurlijk nadat ze eerst net als hun vrienden Moebarak en Ben Ali als medelijwekkende plunderaars zullen hebben geprobeerd hun ‘vermogens’ in veiligheid te brengen. God zij met ons, nulli cedo, let the truth prevail, V 4 Victory!

Print Friendly, PDF & Email
Share