web analytics

BREAKING * BREAKING * BREAKING * BREAKING

LEES VIA WAARINHOLLAND.NL HET HELE ARTIKEL IN NRC HANDELSBLAD DAT NEDERLAND LAAT EXPLODEREN

OOK MOORD OP FRED DE BROUWER NU 100% ZEKER * OPSTELTEN IS NAAST LEUGENAAR OOK MOORDENAAR * EINDE NEDERLAND AS WE KNOW IT * MINPRES MARK RUTTE BLIJFT ZWIJGEN * MAANDAG CHAOS VERWACHT IN UTRECHT BIJ HERVATTING DEMMINK-TRIBUNAAL

GEENSTIJL: HARRY BORGHOUTS HIELP JORIS DEMMINK * NOS KOMT DOOR OM 9:10 UUR * POWNED * TELEGRAAF * AD

freddebrouwer

FRED DE BROUWER VOLGDE DE VERHOREN VAN DE ROESTIGE SPIJKER DAG NA DAG * HIJ ZAT VRIJDAG 14 MAART SAMEN MET HENK KROL ACHTER DE PC, HENK IN NEDERLAND, FRED IN THAILAND * ‘FRED WAS WITHEET VAN WOEDE’ * HENK KROL: ‘HIJ ZEI OP DE CHAT DAT HIJ WILDE GETUIGEN VOOR DE ROESTIGE SPIJKER EN WILDE SPREKEN MET EENVANDAAG, PAUW & WITTEMAN EN DE TELEGRAAF’ * FRED WILDE SAMEN MET HENK KROL EEN VERKLARING AFLEGGEN BIJ EEN NOTARIS * TWEE UUR LATER WAS HIJ DOOD

Print Friendly
FacebookDelen/Bookmark

47 creacties op BREAKING * BREAKING * BREAKING * BREAKING

 • stekeldier  zegt:

  Micha noemt het NRC-stuk ‘a charge’. Ben ik het niet mee eens. NRC geeft Vrakking, net als eerder Ficq, de gelegenheid ‘leeg te lopen’ en zijn eigen straatje schoon te vegen. In hoeverre het Vrakking om Demmink te doen is blijft onduidelijk. Het valt Vrakking bovendien ernstig aan te rekenen dat hij nu pas zijn verhaal doet. Zijn jarenlange zwijgen – tegen beter weten in – maakt hem medeplichtig. Je verschuilen achter de ambtseed is buitengewoon zwak (tenzij in de Grondwet staat dat kindermisbruikers en pedofielen ten allen tijde beschermd dienen te worden). Geen enkele kritische noot van de NRC hierover. Of wil Vrakking met zijn verhaal getuige Klaas Langendoen nog net voor zijn, die ongetwijfeld a.s. maandag ook een boekje over het een en ander open zal doen? Het feit dat de NRC nog steeds weigert te berichten over Fred de Brouwer maakt op mij ook al geen ‘a charge’ indruk.

 • waterman65  zegt:

  Barack Obama Torah Code
  http://www.youtube.com/watch?v=U2Bbf3rCpDk

  Obama 7 strange coincidences
  http://www.youtube.com/watch?v=baqFgBeIhLc

  Nederland hoereert met Barack Obama.

  Betekenis Barack
  Hebreeuwse naam = ‘lichtflits’
  http://www.heiligen.net/pdf/B/BARACK~ABBARAQ.pdf

  Mattheüs 24, vers 27 en 28 Want gelijk de bliksem/lichtflits (Barack), sprak de engel des Heren, komt van het oosten en licht tot het westen, zo zal de komst van de zoon des mensen zijn. Waar het aas is, daar zullen de gieren zich verzamelen.
  In het verborgene is nu veel voorbereid, zodat men met open armen de ‘oplossing’ van Obama massaal zal aannemen: het getal van het beest, 666!!

 • Klaas Z  zegt:

  De vrouw van Opstelten komen we tegen als “kinderrechter”in Rotterdam en daarna rechter bij de rechtbank in Den Bosch. De positie als rechter te Den Bosch zou mevrouw Opstelten tien jaar lang bekleden om per 1 april 2009 te worden bevorderd tot vice-president, een positie die ze dus thans bekleedt volgens de registers van Rechtspaak.nl. In de periode dat mevrouw Opstelten recht sprak te Den Bosch zijn daar meerdere cruciale Demmink-vonnissen uitgesproken, met name in de zaak-Baybasin (2001) en in de pedo-zaak ‘Anne Frank Plantsoen’ (2003). Uiteraard zitten zowel meneer als mevrouw Opstelten ook diep in het Koninklijk Huis, net als Demmink. Mariette was tot 2007 bestuurslid van het Oranje Fonds en tot op heden bestuurslid van het Juliana Welzijnsfonds en van de Stichting Sophia Kinderziekenhuis.De vrouw van Opstelten komen we tegen als “kinderrechter”in Rotterdam en daarna rechter bij de rechtbank in Den Bosch. De positie als rechter te Den Bosch zou mevrouw Opstelten tien jaar lang bekleden om per 1 april 2009 te worden bevorderd tot vice-president, een positie die ze dus thans bekleedt volgens de registers van Rechtspaak.nl. In de periode dat mevrouw Opstelten recht sprak te Den Bosch zijn daar meerdere cruciale Demmink-vonnissen uitgesproken, met name in de zaak-Baybasin (2001) en in de pedo-zaak ‘Anne Frank Plantsoen’ (2003). Uiteraard zitten zowel meneer als mevrouw Opstelten ook diep in het Koninklijk Huis, net als Demmink. Mariette was tot 2007 bestuurslid van het Oranje Fonds en tot op heden bestuurslid van het Juliana Welzijnsfonds en van de Stichting Sophia Kinderziekenhuis.
  http://rondehuis.blogspot.nl/

 • waterman65  zegt:

  Obama, Oprah, Illuminati NWO & Freemason Group Says, we worship you satan.

  http://www.youtube.com/watch?v=CCIJiwI8V1k

  To hell with them!

 • hetHaagseComplot  zegt:

  Beste bezoekers.

  Zojuist (22-3-2014 15:00u) werd ik opgebeld door Baybasin met de volgende vragen:

  1) Op 11 april 2014 is er een rechtszaak in Den Bosch die gaat over het gestolen vermogen van Baybasin. Het Nederlandse Openbaar Ministerie heeft aan Turkije bevestigd (in het EK raporu) dat Baubasin zijn bezittingen en investeringen niet met drugshandel heeft gefinancierd. Het is een PUBLIEKE ZITTING, dus iedereen is bij deze uitgenodigd.

  2) Baybasin wil zijn dank betuigen aan Hans Vrakking voor zijn moed. Hij roept alle andere getuigen op hetzelfde te doen. GETUIGEN MELDT U! Dat is het beste voor je eigen veiligheid en het beste voor de zuiverheid van het rechtssysteem.

 • waterman65  zegt:

  Dit is geen complot theorie.

  Dit zijn feiten,beste mensen.
  Mensen die dit ontkennen zijn te blind om te zien en te bang om voor de waarheid op te komen.
  Obama’s Throne Of Satan (Pergamon Altar)
  http://www.youtube.com/watch?v=oa9JGOFy2uc

  Den Haag en de NSS hoereert volgende week met deze leugenaar Obama.

 • waterman65  zegt:

  OBAMA TELLS AMERICA – “Serve Satan!” – This will floor you!
  http://www.youtube.com/watch?v=V-TMKUea87E

  Achtduizend militairen en dertienduizend politieagenten dienen de duivel(serve satan)

  To hell with satan and all his servers!

 • waterman65  zegt:

  Den Haag en Amsterdam bereiden zich voor op nucleaire top 12 foto’s
  http://www.nrc.nl/inbeeld/2014/03/22/den-haag-en-amsterdam-bereiden-zich-voor-op-nucleaire-top/

  Achtduizend militairen en dertienduizend politieagenten worden ingezet voor een veilig verloop van het evenement.
  Alleen omdat die duivel Obama beschermt moet worden.

  Achtduizend militairen en dertienduizend politieagenten zijn nu medeplichtig aan het beschermen van de duivel himself.Weg gegooid geld!
  Deze duivel heeft een lach op z’n gezicht en doet zich voor redder van de wereld.
  May he burn in Hell this motherfucker Obama!!

 • waterman65  zegt:

  Breaking: Judge rules on Obama eligibility

  http://www.wnd.com/2014/03/breaking-judge-rules-on-obama-eligibility/

 • […] Teeven c.s.)  heeft al reeds verklaard dat de politie commissaris XXXX onschuldig is en dat de Complot-Micha-Demmink-Maffia een hetze tegen deze politie commissaris en Demmink is. Want deze politie commissaris en Demmink en […]

 • waterman65  zegt:

  De invasie van de topleugenaars

  http://langleveeuropa.nl/2014/03/invasie-van-de-topleugenaars/

 • waterman65  zegt:

  Voor 1,3 miljoen euro subsidies vernietigt Staatsbosbeheer nu in het broedseizoen met bulldozers en kettingzagen een belangrijke broedplaats van ringslangen.
  Lente of niet, het hele Oostvaardersveld wordt plat gerauschd om omgetoverd te worden tot ‘recreatie-etalage’ van de Oostvaardersplassen. Flora- en Faunawetten lijken niet meer te bestaan.

  Het natuurlijk evenwicht wordt verstoord door psychopaten die voor geld bereid zijn om de natuur te vernietigen.
  bescherm de natuur en vernietig de psychopaten.
  Ik herhaal: groen licht voor het vernietigen psychopaten.
  Psychopaten herken je aan hun handelingen. Kijk maar wat ze in hun handen hebben waarmee ze over lijken gaan als het om uitbuiting van grondstoffen gaat.
  De aarde zelf en alles wat er vredig op leeft wordt verkracht door plunderaars.
  Tijd voor kei harde payback aan deze plunderaars.Bewapen jullie desnoods.
  Dit is noodzakelijk om de aarde en de toekomst voor onze kinderen veilig te stellen.

  http://climategate.nl/2014/03/21/staatsbosbeheer-overtreedt-flora-en-faunawet-oostvaardersveld-met-vernietiging-rinslanghabitat/

 • waterman65  zegt:

  Tegenlicht, De kracht van water, zondag 23 maart, 21.10 uur op Nederland 2

  http://www.hetkanwel.net/2014/03/21/kijktip-tegenlicht-de-kracht-van-water/

 • waterman65  zegt:

  (Uw) geschiedenis van massa-manipulatie

  http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=10029

 • Stout  zegt:

  @LoveUlongtime e.a.

  we moeten in actie komen tegen wat ons werkelijk bedreigt n.l. de vervuiling
  ====================

  Hier ben ik het weer niet helemaal met je eens. Hoewel fijnstof en psychopathie beide door de onderscheiden “snuffelpalen” ervaren worden als verstikkende levensbedreigende wereldomvattende smoordekens, is dat fijnstof één van de GEVOLGEN van psychopathische projecten en niet de oorzaak. Het is een zoveelste mes in je rug.

  ‘You will be stabbed in the back sooner or later, in ways you can’t begin to imagine’ (fijnstof, explosieve bevolkingsgroei, krankzinnige productie enz. bijvoorbeeld).

  Beter de oorzaak eerst wegnemen en dan de gevolgen bestrijden, anders is het dweilen met de kraan open.
  Als ze je niet met fosfor overgieten, dan wel met napalm of andere shit enz. enz. enz.

  BEDENK:

  ‘Dead inside’ zit ONHERKEND al eeuwen overheidje te ACTEREN en deze DINGEN nemen de beslissingen op het hoogste niveau, zonder daarbij menselijke emotionele/morele afwegingen te (kunnen) maken en betrekken!

  Zij projecteren ‘dead inside’ dus op de buitenwereld (driefimensionaal van alle kanten, op micro-, meso- en macriniveau).

 • johan bosman  zegt:

  Geert Wilders heeft met zijn “domme” uitlatingen middelijk na de voor de PVV zo succesvolle verkiezingen slechts wat bruinhemden willen dumpen. Nederland moet natuurlijk wel in de EU kunnen blijven!

 • waterman65  zegt:

  Peter de Vries in zijn hemd bij Boulevard
  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/peter-de-vries-in-zijn-hemd-bij-boulevard/

 • waterman65  zegt:

  De ijzeren greep van bankiershuis Rothschild

  http://www.niburu.nl/de-ijzeren-greep-van-bankiershuis-rothschild/

 • waterman65  zegt:

  ‘De vermiste Boeing kan maandag neerstorten als radioactieve bom op Den Haag’

  http://www.welingelichtekringen.nl/opinie/292229/de-vermiste-boeing-kan-maandag-neerstorten-als-radioactieve-bom-op-den-haag.html

 • MartinVrij  zegt:

  DRUK OP ONDERSTAANDE LINK EN KIES STEMMEN (dus niet hier Liken) http://www.nujij.nl/algemeen/demmink-en-alle-politici-die-hem-afdekken-vallen.27574918.lynkx

  ZEER NOODZAKELIJK WANT MEN GEBRUIKT WILDERS NU OM MET EEN MEDIA ‘OVER KILL’ MICHA’S OVERWINNING OP DEMMINK WEG TE BLAZEN! STEMMEN DUS!

 • Koos van Woudenberg  zegt:

  Ik lees vaak dat Pim Fortuyn op “jonge jongetjes” viel en in dark rooms kwam. Het laatste klopt. Dat had niet met zijn seksuele voorkeur te maken, er zijn hetero’s die dat ook doen. Mensen doen dat omdat ze het spannend vinden.

  Dat hij op “jonge jongetjes” viel klopt niet, dan was hij waarschijnlijk ook niet vermoord. Hij had een voorkeur voor jonge Arabische mannen. Laten we alsjeblieft niet de denkfout maken dat alleen homomannen seksueel geïnteresseerd/geobsedeerd zijn in/op “jong spul”. Bij hetero’s komt het ook voor.

  ‘Een oude bok lust nog wel een groen blaadje’.

  En natuurlijk wist Pim heel veel over de seksuele voorkeuren van hooggeplaatsten net zoveel andere homo’s en ook ik.

  Ik geef als voorbeeld een hilarische aanvaring van Pim met een leider van een grote politieke partij.

  Ik deel de mening van mensen die zeggen dat er binnen de overheid een criminele organisatie actief is die geleid wordt door (pedoseksuele) homo’s die zich schuldig maken aan allerlei vormen van criminaliteit.

  Mijn inziens is de gecontroleerde homo-emancipatie debet aan de grote problemen waarvoor we ons nu geplaatst zien. Dat homo’s steeds meer worden geaccepteerd en gewaardeerd en hoge functies in het Openbaar bestuur bekleden is voor het grootste deel de verdienste van hetero’s die “open minded” zijn. Juist deze groep moet ervan worden overtuigd dat er iets grondig mis is gegaan.

 • […]  heeft al reeds verklaard dat de politie commissaris Xander Beenhakkers onschuldig is en dat de Complot-Micha-Demmink-Maffia een hetze tegen deze politie commissaris en Demmink is. Want deze politie commissaris en Demmink en […]

 • P.S.M. Welbergen  zegt:

  V&J een Ministerie op stelten.

 • waterman65  zegt:

  Chariots Of Fire

  http://www.youtube.com/watch?v=IfaHXUiI2CI

  De groeten allemaal!

 • knowtoomuch  zegt:

  Zèlfs de Nazigraaf kan de waarheid niet langer verdrukken !

  WOEHAAAAAAA ! ! ! ! !

  GEFELICITEERD MICHA !!!

  Ik zeg : Ràmmen met die pedo-geit !!!

  (vanaf nu gaat alles ‘down hill’, zul je zien !)

  (nou de gaskamerleugens nog , maar dat is van een hele andere orde van grootte helaas …)

 • […] Journalist Fred de Brouwer wilde ook getuigen tegen Joris Demmink. Twee uur nadat hij dit meldde aan Henk Krol was hij dood. Lees hier! […]

 • Stout  zegt:

  @LoveUlongtime e.a.

  ====================
  Wij zijn door onze overgevoeligheid de zienden in een wereld vol van blinden
  ====================

  Klopt helemaal.

  Voor psychopathie kun je ook min of meer hypergevoelig zijn als een soort 6e zintuig dat anderen lijken te missen.

  Je ziet (en ervaart meteen: DIT IS WARE ALOM LEVENSBEDREIGENDE KRANKZINNIGHEID) “de 2%” dan op hun BIZAR VREEMDE ONACCEPTABELE (!!!) golflengte schuifelen, terwijl ze een ‘mask of sanity’ ophebben waar de meesten TOTAAL NIET doorheen zien.
  INTEGENDEEL, ze worden juist als prettig/aangenaam (en sociaal dus haast onaantastbaar) ervaren.

  Dat moet een ENORM gruwelijke ervaring zijn en een loden last!

 • Loveulongtime  zegt:

  De enige echte crisis in de wereld is de vervuiling. De vervuiling is in staat om het menselijk ras uit te laten sterven. Daarom is het ook de favoriet van de eugenics meute.

  Alle andere crises zijn gemaakt, gecreëerd en worden in stand gehouden door geloofssystemen.

  We moeten die geloof systemen ondoderuit halen met echte kennis. internet is ons wapen om die echte kennis te bemachtigen.

  En we moeten in actie komen tegen wat ons werkelijk bedreigt n.l. de vervuiling.

 • Mind over Matter  zegt:

  Het is het enige afschrikmiddel dat ze nog hebben, het vermoorden van getuigen. Dit moet ook toekomstige getuigen afschrikken. Nu doorgaan, niet inhouden, ze zijn doodsbang, er staat veel op het spel. Het recht moet en zal zijn beloop hebben als we ons willen bevrijden uit de klauwen van dit satanische addergebroed. No fear! Nu doorzetten, we zijn er bijna. We moeten dit doen voor de toekomst van onze kinderen, no holding back!

 • Stout  zegt:

  ‘Psychopaths do NOT go down easy’ en ze kennen geen grenzen.

  Je juicht ALTIJD te vroeg, want KEIHARD BEWIJS, noch/laat staan getuigenverklaringen, hebben vat op psychopaten of de gebruikelijke consequenties in een psychopathocratie.
  De ambtseed van een overheidspersoon is DAN ineens ook NIETS meer waard, de ambtenaar evt. een zwakzinnige die aan de pillen moet. Alleen tegenover “de schijtburger die als Dresden behandeld moet worden” is de ambtseed onaantastbaar en OMVERWERPEND.

  Dat het NSDAP en SS lidmaatschapsbewijs van (verzwijgende en ontkennende en onverstoord daarmee doorgaande) Bernhard boven tafel kwam en dat de Amerikanen daarvan al in 1945 bewijs in handen hadden…….is destijds uiteindelijk (……) ook door de MSM bericht.

  Gevolg: niks. De psychopaat treinde (inmiddels spin in het web van het internationale netwerk van naargeestig TOUWTJESTREKKENDE links en rechts proactief ELLENDE veroorzakende ‘adapted compensated psychopaths’) gewoon door alsof er niets gebeurd was. Zijn slachtoffers zijn -indien niet fysiek vermoord- tot op heden niet officieel (en met behoorlijke compensatie voor het aangedane buitengewoon weerzinwekkend gruwelijke leed en in de knop gebroken carrières, gezondheid e.d.) gerehabiliteerd.

  Je kunt deze BESLOTEN netwerkende GRUWELDINGEN m.n. die binnen een dergelijke PB BV “overheids”administratie ONHERKEND (!) geïnfiltreerd zijn op ALLE sleutelposities (als ‘firewall’ tegen NORMALE gewetensvolle mensen…..en enkele ambtenaren…..op zwakke posities, waar hun hypotheekje en de studie van hun kinderen zomaar ineens onbetaalbaar zou kunnen worden) alleen fysiek uitnemen.

  Aldus TOPdeskundigen in dit LEVENSbelangrijke specifieke metier als Wolman. En ik kan dat uiteraard slechts nederig onderschrijven.

  WANT ANDERS NEMEN ZIJ DE NORMALE MENS(ELIJK)HEID UIT

 • Mind over Matter  zegt:

  Vol in de schijnwerpers met die satanische bloedzuigers!

  Joris Demmink de kinderverkrachtende oorlogscrimineel:

  http://goedenieuws.nl/vandaag/harro-knijff-verdedigt-oorlogscrimineel

  http://goedenieuws.nl/vandaag/oorlogsmisdaden-irak-bewezen

  Baphomet Balkenende is ook een smerige oorlogscrimineel, vraag het anders aan zijn broer Roland Balkenende.

  http://goedenieuws.nl/vandaag/ernst-young-beschermt-oorlogscriminelen

 • Loveulongtime  zegt:

  @ Stout

  “Wat de MCS van LoveUlongtime betreft:
  Jij fungeert als een hypergevoelige snuffelpaal”

  Precies. Ik en een aantal anderen wereldwijd waarschuwen al jaren voor de ziekmakende luchtvervuiling die nu wereldwijde proporties heeft aangenomen.

  Wij zijn door onze overgevoeligheid de zienden in een wereld vol van blinden.

  Het hele CO2 verhaal is een afleidings manouvre. Het gaat om vervuiling. Zolang de voor en tegenstanders van Global Warming over elkaar heen blijven buitelen, hoeven ze niks tegen de vervuiling te ondernemen.

  Helaas worden en zijn wij an mass voor gek verklaard door de medicijnverkopers van Big Pharma. De meesten vegeteren al door het Pharma gif. En velen hebben het niet overleefd.

  Misschien herinneren jullie nog 2003 toen in ziekenhuizen de stroom van zieken door lucht vervuiling niet meer aankonden. Ik ben dat jaar gevlucht uit Nederland en in 2005 definitief.

  In 2010 gebeurde hetzelfde in Azië. Mensen vielen bij bosjes dood op het platteland. Ik ben toen Thailand moeten ontvluchten.

  Luchtvervuiling is het meest gevaarlijke wapen in handen van de elite. Het giftige ultrafijnstof vernietigd hersencellen waardoor je niet meer goed kunt nadenken.

 • Mind over Matter  zegt:

  En We Are Change Rotterdam, thanks a lot, zonder jullie uitmuntende stijl van interviewen had het niet gelukt. Het satanische thuig heeft zich vergist in dat kleine team van twee zeer intelligente mensen met een camera, een microfoon en de waarheid in de hand. Dank daarvoor en een dikke knuffel!

 • Mind over Matter  zegt:

  @loveulongtime

  Goed gezien! Geert moest het Pim Fortuyn fenomeen afvangen. Nu wordt Geertje ingezet om de PVV van binnenuit op te blazen, omdat het begon op te vallen dat Geertje liegt en werkt voor het thuig dat ons onze vrijheden probeert af te nemen. Geert moet dus van het toneel als je begrijpt wat ik bedoel. En hoe geloofwaardig is het dat Demons666 in veel gemeenten de grootste is geworden ? Wie de stemmen telt bepaalt de uitslag, dus Bilderberghoer / Minerva hoer / EU hoer Pechtold kreeg deze keer de eer om namens de Duvel de “uitverkoren demoon” te mogen spelen. De monsterkop wordt zichtbaar, blijven hakken op de nek, de kop van het beest gaat eraf! De waarheid zal overwinnen !

 • jannie  zegt:

  http://youtu.be/_rIckugU4w0

  The Times They Are Changing…..
  eindelijk!!!!

  Eerlijkheid en Gerechtigheid

 • Mind over Matter  zegt:

  Daar ga je Minerva Demmink, en al het andere gespuis van satanische aard gaat met je mee. Dat geldt dus ook voor Minerva lid Pechtold van de partij Demons666. Jullie hoerenloperij voor de Duvel en zijn ouwe moer gaat beloond worden met een toegangskaartje voor jullie zo geliefde pretpark genaamd “hel”. De karmische kaarten zijn geschud, jullie hebben gekozen voor het kwaad, nu zijn jullie daarmee de buit geworden van datzelfde kwaad. Hoe dubbel is dat ? Uit angst kozen jullie voor de vijand, nimmer wetende dat het de vijand enkel te doen is geweest om diegene die hem aanbidden als god. Jullie gaan down, doe jullie god de groeten daar beneden! Bleek angst toch een slechte raadgever te zijn………

  Aan de mensen die nog geen kant gekozen hebben wil ik zeggen:”kies met je hart, ga in je eigen kracht staan, kies voor licht en liefde, voor vrijheid, kies niet voor haat en angst, die weg loopt dood, letterlijk”.

 • Loveulongtime  zegt:

  Allemaal even opletten.

  Naast bliksemafleider voor het Demmink verhaal. Het mes van de psychopaten moet natuurlijk altijd aan meerdere kanten snijden: Geert wordt eruit gewerkt omdat hij in zijn eentje die hele EU tegen kan houden. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Geert is steeds duidelijker controlled opposition.

 • fleur  zegt:

  @Loveulongtime

  Ik heb daar ook al ‘n paar dagen last van. Heb ook al ‘n paar keer *reactie al geplaatst* of *dubbele reactie* gehad. Heb het bij verschillende artikelen geprobeerd en steeds hetzelfde.
  Vandaag lukte het dan weer om hier te komen.

 • Micha Kat  zegt:

  We hebben de Tweets tijdelijk uitgezet om weer resource te krijgen voor het exploderende aantal bezoekers vandaag!

 • Loveulongtime  zegt:

  http://www.geenstijl.nl/archives/images/rolodexmirror1.html

  Iemand heeft de wiki van het rolodex onderzoek verwijderd is daarna met de noorderzon vertrokken

 • Analist  zegt:

  Het is duidelijk dat met de moord op Fred de Brouwer een grens overschreden is die nu als een boomerang tegen hen gaat werken.

 • waterman65  zegt:

  @loveyoulongtime,
  Dat gaat alleen nog maar erger worden zolang de leugen regeert.
  Ik heb er ook last van.
  maar ik laat me er niet gek door maken. Ze kunnen mij allemaal de boom in met hun ziekelijk gehack.
  Buiten de matrix op straat ben ik toch zelf baas en durft niemand mij de pis lauw te maken.
  Hackers zijn zielige rand-debielen/lafaarden die buiten op straat zelf niks durven.Daarom doen ze het via internet.
  Wat die Vrakking betreft,lijkt breaking nieuws,maar ik moet het nog eerst allemaal met eigen ogen zien dat Demmink en Opstelten ook daadwerkelijk in de boeien geslagen worden.

 • Loveulongtime  zegt:

  Is de website overbelast of zijn draaien hackers overuren. Al dagenlang krijg ik de boodschap dat ik er niet op kan. Ook nu net weer.

  Resource Limit Is Reached
  The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.

 • fleur  zegt:

  Ook goedemorgen, en zag het bij de telegraaf ook al staan.
  Ze kunnen er ook amper meer omheen en hoop nu echt dat het los gaat komen.

 • MeldDemmink  zegt:

  Da’s een fijne manier van wakker worden zo!

Laat een reactie achter